PC

Suicide Squad je najgore ocenjena igra developera Rocksteady

Treba malo više vremena da se objave recenzije za Suicide Squad, jer su kodovi za recenziju poslati samo nekoliko dana pre lansiranja. Do sada su mnogi mediji objavili svoje ocene recenzije i nažalost, Suicide Squad se pokazao kao najlošije ocenjena igra studija Rocksteady ikada.

Na osnovu 51 kritičke recenzije, ukupna ocena za Suicide Squad: Kill the Justice League (PS5) trenutno iznosi 60 na Metacriticu. Xbox i PC verzije su se malo bolje snašle, ali imaju manje recenzija. Na Xboxu, ocena iznosi 61 na osnovu 11 recenzija do sada, a PC verzija ima ocenu 66 na osnovu 12 recenzija.

Korisnička ocena, koja su neproverene recenzije od opšte javnosti koja možda jeste ili nije kupila igru, iznosi 3.8, što ukazuje da ni sentiment fanova oko igre nije baš sjajan. Međutim, ne možemo ovo istaći bez napomene o korisničkim recenzijama na Steamu, koje dolaze od ljudi koji su zaista kupili igru. Ukupna korisnička ocena na Steamu je zapravo ‘Veoma pozitivna’,

Na Open Critic, koji izračunava prosečne ocene svih verzija igre umesto da ih razdvaja po platformama, igra ima ukupnu ocenu 59, na osnovu 54 recenzije.

Igra Suicide Squad kompanije Rocksteady je uvek bila donekle kontroverzna, zbog većeg fokusa na multiplayer, tekući sezonski sadržaj i aktivnosti u otvorenom svetu. Opšti konsenzus izgleda da je Suicide Squad solidna kampanja, ali delovi igre sa otvorenim svetom i ponovljivim sadržajem je razočaravaju. Mnogo fanova je takođe nezadovoljno prikazom Batmana u igri, jer Suicide Squad deluje kao neka vrsta oproštaja od Arkham verzije Batmana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top