Vesti

World of tanks na konzolama slavi 10 godina postojanja

Teško je danas i zamisliti vreme kada lansiranje neke akcione multiplayer igre i na konzolama nije bilo prosto normalno stanje stvari, ali to je period kada se World of Tanks pojavio pre 10 godina na Xbox 360 konzoli a ovih dana pod nešto izmenjenim nazivom World of Tanks Modern Armor slavi 10 godina postojanja.

Za one koji su baš nostalgični možemo vas uputiti na review ove igre koji je objavljen u Play! Zine broju 71 iz aprila 2014. godine, videćete da se dosta toga promenilo, ako ništa i bar dve generacije novih konzola u međuvremenu. Jedna od zamerki tada je bila i lošija grafika i manji broj tenkova u odnosu na PC ali se to sada značajno promenilo pa imate preko 1.000 vozila na raspolaganju u svom sjaju najnovije generacije konzola.

Naravno u World of Tanks Modern Armor se to proslavlja sa gomilom popusta i čak i nekoliko besplatnih tenkova, a za igrače je bitno da će se ova proslava nastaviti tokom cele 2024. godine pa treba imati u vidu da se neće zaustaviti samo na februaru.

U svakom slučaju igri želimo srećnu desetogodišnjicu postojanja i nadamo se da će još dugo trajati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top