PC

Helldivers 2 je najigranija Playstation igra na PC platformi

Helldivers 2 je zvanično lansiran, sa igrom koja istovremeno stiže na PS5 i PC. Sa strane PC-a, lansiranje je prošlo posebno dobro, sa igrom koja postiže najveće brojeve lansiranja na PC-u za PlayStation izdavačku stranu ikada.

Helldivers 2 je dostigao vrhunac sa 144.598 igrača, i trenutno ima preko 140,000 igrača koji su aktivno u igri na Steamu. Još uvek nemamo brojeve igrača na PS5, ali sa strane PC-a, igra je nadmašila God of War, koji je na vrhuncu imao preko 73,500 igrača na lansiranju početkom 2022. godine.

Iako se igra trenutno dobro prodaje na PC-u, igra ima mešovitu ukupnu ocenu na Steamu, ali većina pritužbi se svodi na padove sistema i rešenje za anti-cheat na nivou kernela igre. Ukupne povratne informacije o gejmpleju uglavnom su pozitivne.

Nadamo se da će se ovi tehnički problemi ispraviti sa nekim zakrpama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top