PC

Izdavač Take-Two precizirao kada izlazi GTA 6

GTA 6 je nesumnjivo najiščekivaniji naslov decenije. Konačno otkriven u decembru prošle godine, ova igra dolazi 2025. godine nakon što su fanovi proveli deceniju uronjeni u GTA 5.

Iako su ranije izjave iz Take-Two ukazivale na datum izlaska u prvom kvartalu 2025. godine, najnoviji planovi Take-Two nagoveštavaju da bi igra mogla stići kasnije tokom godine.

Čitava industrija će biti pogođena izlaskom GTA 6. Nedavno je izvršni direktor Ubisofta priznao da će njegovo izdanje dovesti do pozitivnih uticaja za sve u industriji, pomažući u poboljšanju prodaje i angažovanja.

Tokom nedavnog poziva za zaradu Take-Two, GTA 6 je više puta pomenut, što nije iznenađujuće, a izdavač je otkrio nekoliko novih detalja o naslovu.

Govoreći o njenom razvoju, izvršni direktor Take-Two izjavio je da Rockstar Games teži savršenstvu za igru. Izvršni direktor je prošle godine dao sličan komentar, nagoveštavajući da developer neće biti požurivan da izda igru.

Iako su prognoze prihoda izdavača snažno sugerisale izlazak između januara i marta 2025. godine u prošlosti, izgleda da je Take-Two spreman da igru odloži dalje tokom godine.

Najnoviji komentari ukazuju na veću prognozu prihoda u fiskalnoj 2026. godini, nagoveštavajući da će GTA 6 biti izdat nakon marta 2025. godine.

“Očekujemo da ćemo videti rast u fiskalnoj 2026. godini u odnosu na 2025. godinu, tako da se to nije promenilo.”

Izdavač je ranije očekivao prognoze prihoda od preko 8 milijardi dolara u fiskalnoj 2025. godini. Međutim, njegove najnovije prognoze su niže, sa Take-Two koji ih prilagođava na 7 milijardi dolara za FY2025.

“Broj je iznad 7 milijardi dolara za neto rezervacije.” izjavio je CFO Take-Two Lainie Goldstein

Ove izjave sugerišu da izdavač više ne predviđa lansiranje GTA 6 u prvom kvartalu 2025. godine.

Fiskalna 2026. godina verovatno znači da će GTA 6 biti izdat krajem godine, sa tipičnim prozorom za izlazak od septembra do novembra. To bi bilo u skladu sa prethodnim izdanjima Rockstar Gamesa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top