Nintendo Switch

Nintendo Switch 2 navodno izlazi tek 2025. godine

nintendo-switch-24-1

Moraćemo da se strpimo još godinu dana.

Kako prenose VGC, Bloomberg Eurogamer, Nintendo je interno obavestio izdavače igara da će Switch 2 izaći sredinom 2025. godine, umesto krajem 2024. kao što je bilo prethodno planirano. Navodi se da su Nintendove akcije pale za čak 8,8% otkako su se ovi izveštaji pojavili.

Usled kašnjenja Switch dvojke, mnogi veruju da će 2024. biti veoma loša ili barem osrednja za Nintendo. Ako je nova konzola zaista odložena, to znači da će Nintendo svoje najbolje predstojeće naslove sigurno ”sačuvati” za sledeću godinu, kao što su Metroid Prime 4 ili čak nova Mario igra.

Zbog toga se veruje da će Nintendo ove godine u globalu imati slabiji ”repertoar”, što je prava šteta s obzirom na to koliko je 2023. bila uspešna za kompaniju. Mnogi se nadaju da će Nintendo ove godine barem na Switch portovati The Legend of Zelda: The Wind Waker i Twilight Princess, koji su originalno izašli za Wii-U.

Verujemo da će se Nintendo oglasiti na ovu temu tokom Nintendo Direct-a, koji bi trebalo da se održi do kraja februara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top