Filmovi-Serije

Sve što treba da znate o Fallout seriji koja samo što nije stigla

fallout serija

U svetu video igara, malo naslova nosi težinu i očekivanja kao što je to slučaj sa Fallout serijom, a mali broj njih i doživi ovakvu ekranizaciju. Od njenih skromnih početaka do statusa ikone u industriji, Fallout je postao sinonim za postapokaliptične avanture. Još kada je izašla vest o novoj Fallout igri koja stiže veoma brzo (12.april 2024. godine) izazvala je veliko uzbuđenje među fanovima i kritičarima. Evo šta znamo do sada o ovom dugo očekivanom naslovu.

Kada i gde izlazi?

Fallout, serija bazirana na popularnoj video igri post-apokaliptičnog žanra, zakazana je za premijeru na Amazon Prime Video 12. aprila 2024. godine. Serija obećava da će zadržati jedinstveni estetski izgled i tematiku igara, uključujući 1950-e godine art-deko stil, robotiku, nuklearna vozila, i posledice nuklearnog rata koji je uništio planetu 2077. godine.

Koji kreativci stoje iza serije?

Za režiju pilot epizode zadužen je Jonathan Nolan, poznat po radu na seriji Westworld. Showrunneri serije su Geneva Robertson-Dworet i Graham Wagner, dok je muziku komponovao Ramin Djawadi. U produkcijskom timu nalaze se i Lisa Joy i Jonathan Nolan kroz njihovu produkcijsku kompaniju Kilter Films, u saradnji sa Bethesda Softworks i Amazon Studios.

Kakva je glumačka postava?

U glavnim ulogama su Ella Purnell kao “Lucy”, optimistična stanovnica Vault-a sa duhom koji ne odustaje, Walton Goggins kao “The Ghoul”, pragmatični i nemilosrdni bounty hunter, i Aaron Moten koji tumači lika “Maximusa”, mladog vojnika koji se pridružuje Brotherhood of Steel. Kyle MacLachlan igra “Overseera Hanka”, upravnika Vaulta 33 i oca Lucy. Ostali članovi glumačke ekipe uključuju Johnny Pembertona, Rodrigo Luzzija, Annabel O’Hagana, Moisés Ariasa, Sarita Choudhury, Michael Emerson, Leslie Uggams, Frances Turner, Dave Register, Zach Cherry, i Xelia Mendes-Jones.

Radnja Fallout TV serije

Serija je smeštena u Los Anđeles i odvija se u istom kontinuitetu kao i igre, obećavajući originalnu priču umesto direktnog adaptiranja bilo koje od prethodnih igara. Fallout svet je post-apokaliptična pustara ispunjena mutantima, divovskim insektima, zombi sličnim ghoulima, i drugim iradijiranim divljim životom, ali i regularnim ljudima i vojskom poznatom kao Brotherhood of Steel.

Fallout serija izgleda kao obećavajuća adaptacija poznate video igre, sa snažnim kreativnim timom iza sebe i intrigantnom glumačkom postavom. Fanovi igara i ljubitelji post-apokaliptičnih priča nestrpljivo iščekuju premijeru, nadajući se da će serija uspeti preneti kompleksnost i dubinu sveta Fallout.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top