PC

Norman Reedus nagoveštava da će Death Stranding 2 imati više nasilja i akcije

Sa 16 miliona igrača, Death Stranding je sada među najprepoznatljivijim franšizama Hidea Kojime. Razvojni tim je spreman da oslobodi još jedno putovanje koje menja um u ovom univerzumu sa nastavkom, vraćajući bogatu postavu koja uključuje glumce poput Normana Reedusa.

Novi trejler za ovaj nastavak je emitovan prošlog meseca, stvarajući još veće iščekivanje za projekat. Norman Reedus je takođe dao više informacija o igri, navodeći da će sadržati više nasilja.

Norman Reedus je nedavno razgovarao o novom trejleru, objašnjavajući kako su mu neki elementi još uvek zbunjujući. To je sasvim prirodno jer su najnoviji trejleri Hidea Kojime ostavili mnoge hardcore fanove zbunjene, uključujući i nas.

Izjavio je da se priča polako sastavlja kako svaki trejler otkriva više o igri. Glasovni glumac je dalje primetio da igra izgleda da ima mnogo grandiozniji pristup razmerama ovog univerzuma.

Međutim, njegov komentar o prirodi igre bio je najinteresantniji. Norman Reedus je uporedio prvu igru i Death Stranding 2, navodeći da druga deluje agresivnije.

Imam osećaj da ova ima više nasilja u sebi.

-Norman Reedus

Nagoveštaji ovog nasilja su prikazani u nedavnom snimku, tako da stvarno očekujemo viši nivo gejmpleja u odnosu na originalni Death Stranding.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top