Vesti

Predstavljen prvi trejler za Elden Ring DLC, Shadow of the Erdtree

elden-ring-shadow-of-the-erdtree-24-1

Još samo četiri meseca!

Konačno je osvanuo trejler za Elden Ring: Shadow of the Erdtree, DLC koji nastavlja priču originala i koji će nas odvesti u potpuno nove predele ”Međuzemlje”. Nećemo morati još dugo da čekamo, pošto DLC izlazi već 21. juna.

U trejleru možemo da vidimo nove likove, neprijatelje i spektakularne boss bitke koje su uvek bile zaštitni znak FromSoftware igara. Čini se da će se Shadow of the Erdtree fokusirati na Miquella, Malenijinog brata blizanca koji pati od kletve večne mladosti. Ne znamo koliko će DLC trajati, ali nam za sada deluje da će biti bogat novim sadržajem!

Na kraju trejlera je najavljen i Collector’s Edition za DLC, koji uključuje artbook, soundtrack igre i masivnu figuru od skoro pola metra koja prikazuje novog bossa, Messmer the Impaler.

Osnovni DLC će koštati 39,99 dolara, dok će se Premium edicija, koja nudi digitalni artbook i soundtrack igre, prodavati po nešto višoj ceni od 49,99 dolara. Shadow of the Erdtree možete preorderovati već danas.

Ako niste igrali originalni Elden Ring, sada je pravo vreme pošto DLC izlazi 21. juna!

Kako vam se dopada trejler?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top