Vesti

Riot zvanično ”krstio” svoju prvu borilačku igru, zvaće se 2XKO

2xko-play-24-1

Igra je do danas bila poznata kao Project L.

Riot Games je zvanično otkrio pravo ime svoje nove fighting igre Project L, koja će se od danas zvati 2XKO. Pored toga, saznali smo kada ćemo dobiti priliku da isprobamo igru, kao i okvirni datum izlaska.

2XKO je borilačka igra u League of Legends univerzumu, najavljena 2019. godine. Osim nekoliko zatvorenih play testova, Riot je bio prilično tajnovit. Sve što znamo su osnovne gejmplej mehanike, kao i početnu postavu boraca. Kao većina igara iz Riot-ove kuhinje, i 2XKO će biti besplatan.

Pored novog imena, Riot je danas otkrio da će 2XKO izaći 2025. godine za PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC, ali nam tačan datum još nije poznat. Kompanija će tokom narednih meseci objaviti više informacija na temu datuma izlaska, novih karaktera u igri i potencijalnih otvorenih play testova. Prvi otvoreni play test za igru će biti organizovan na Evo Japan događaju ovog aprila. U nastavku teksta možete pogledati trejler.

”Sa 2XKO želimo da predstavimo svet borilačkih igara široj publici. Naš krajnji cilj je da napravimo igru u kojoj će uživati i igrači koji u životu nisu isprobali nijednu tabačinu”, izjavio je Riot Games.

Da li će 2XKO dostići nivo popularnosti čuvenih serijala kao što su Tekken, Street Fighter i Mortal Kombat?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top