Vesti

Final Fantasy VII Rebirth je druga nabolje ocenjena igra u serijalu

FFVII-Rebirth-24-1

Na prvom mestu se nalazi Final Fantasy IX za PlayStation 1 sa ocenom 94 na Metacriticu.

Final Fantasy VII Rebirth stiže na PlayStation 5 29. februara, ali su se juče već pojavile recenzije igre. Reakcije su veoma pozitivne, toliko da igra trenutno nosi titulu druge najbolje ocenjene igre u Final Fantasy serijalu na Metacriticu.

FFVII Rebirth ima ocenu 93 na Metacriticu, što je vrlo impresivno. Samo jedna Final Fantasy igra ima višu ocenu – Final Fantasy IX sa 94. Sledeće četiri igre u serijalu dele treće mesto sa ocenom 92.

Sa ocenom 93, Final Fantasy VII Rebirth se zvanično pridružio prestižnom ”klubu” igara sa ocenom iznad 90. Međutim, važno je napomenuti da neke starije Final Fantasy igre nisu ocenjene jer Metacritic još nije postojao kada su bile objavljene. Dobar primer je Final Fantasy VI, koji je izašao za SNES 1994. godine. Da se pojavio malo kasnije, sigurni smo da bi se našao na ovoj listi!

Originalni Final Fantasy VII je klasik i drago nam je što je Square Enix uspeo da napravi dostojan rimejk!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top