PC

Nova The Division igra dobila rejting – The Division: Warzone

Tom Clancy’s The Division je slavljen kao jedno od Ubisoftovih istaknutih stvaranja, postavljajući temelje za naredne nastavke. Igra je postigla značajne prekretnice za Ubisoft, sa prodajom koja premašuje 20 miliona jedinica širom sveta.

Nakon uspeha The Division i njegovog nastavka, Ubisoft je sada u procesu razvoja The Division Heartland, samostalnog spin-offa koji je planiran za izlazak kasnije ove godine.

Međutim, moguće je da radi na još jednoj potencijalnoj igri u univerzumu Division, pod nazivom The Division: Warzone, nakon njene nedavne ocene na Tajvanskom odboru za ocenjivanje igara.

Pojava The Division: Warzone dodaje još jedan sloj iščekivanja za franšizu, sugerišući zauzetu godinu sa više projekata u razvoju pored DLC-a.

Nedavna ocena za takozvani The Division: Warzone podiže intrigu o njenoj prirodi, ostavljajući spekulacije da li bi mogla biti spin-off poput The Division Heartland ili možda DLC. Međutim, konkretni detalji o naslovu za sada ostaju nejasni.

Navedene platforme za The Division: Warzone uključuju PC, PS5, Xbox Series X|S, kao i PS4 i Xbox One, što sugeriše sličnu dostupnost platformi kao za The Division Heartland.

Predstojeći DLC za The Division 2, nazvan Project Resolve, planiran za izlazak 2025. godine, dodaje još intrige potencijalnim vezama sa The Division: Warzone. Međutim, bilo kakva veza između ova dva ostaje spekulativna u ovom trenutku.

U 2022. godini, Jeff Grubb je raspravljao o razvoju projekta sa kodnim imenom Reaper. Prema izveštaju, ovo je bio battle-royale spin-off zasnovan na The Division. Stoga, The Division: Warzone bi mogao biti gorepomenuti battle royale projekat.

Ocena igre nagoveštava mogućnost da će uskoro biti otkriveno više informacija, s obzirom da ocene igara obično nastaju kada je igra dovoljno razvijena za evaluaciju od strane odbora za ocenjivanje.

Dakle, 2024. godina vrlo verovatno će biti godina kada ćemo saznati mnogo više o ovom novom naslovu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top