PC

Palworld dostigao 25 miliona igrača tokom svog prvog meseca

Palworld je postigao još jedan izuzetan uspeh premašivši 25 miliona igrača na svim platformama. Razvijen od strane Pocketpair, igra je ostvarila prodaju od 15 miliona jedinica na Steamu i 10 miliona Xbox igrača.

Pocketpair je najavio najnovije statistike preuzimanja Palworlda na zvaničnom Twitter/X nalogu igre. Prema razvojnom timu, igra je privukla preko 25 miliona igrača od svog lansiranja pre mesec dana. Iako ovaj broj može uključivati ponovljene kupovine na Steamu i Xboxu, kao i pretplatnike Game Passa, činjenica da je igra prodala toliko kopija na samo dve platforme je značajna.

Palworld je pokrenut krajem januara i od tada je stekao masovnu popularnost. Takođe je dominirao na Twitch Top 10 listi za januar 2024. godine, iako je imao samo trećinu meseca da akumulira takve brojeve. Igra je najpreuzimanija igra treće strane na Game Passu u istoriji i premašila je Counter-Strike: Global Offensive na Steamu za drugi najveći broj igrača koji igraju istovremeno.

Pocketpair će nastaviti da dodaje više sadržaja igri i obećao je da će poboljšati Xbox verziju, koja radi na starijoj verziji. Nadamo se da će uskoro postići paritet verzija sa Steamom i omogućiti ljudima da igraju preko obe platforme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top