Nintendo Switch

Nove glasine otkrivaju da Switch 2 izlazi marta 2025. godine

Od početka 2024. godine, mnogo smo čuli o Nintendo Switch 2. Prvo se nagađalo da će naslednik biti izdat krajem 2024. godine, ali je nedavni izveštaj tvrdio da sada cilja na lansiranje u prvom kvartalu 2025. godine, što su potvrdili i novi izvori.

Prema novom izveštaju Nikkeija, konzola je zakazana za izlazak u martu 2025. godine. S obzirom da se gotovo svi izvori slažu sa rano planiranim lansiranjem 2025. godine, sledeća Nintendo konzola verovatno neće stići ove godine. Međutim, Nikkei je takođe otkrio razlog za očigledno kašnjenje.

Sugerisano je da će Nintendo Switch 2 pratiti sličan funkcionalni dizajn kao original. Sa funkcionalnošću za priključivanje i ručno korišćenje, hardver će biti odmah prepoznatljiv postojećim korisnicima Nintenda.

Iako će fanovi možda biti razočarani novim vremenskim okvirom za lansiranje, kašnjenje je bilo neophodno iz nekoliko razloga. Nintendo želi da se uveri da ima dovoljno zaliha da zadovolji potražnju za prvu godinu.

Kompanija navodno planira 10 miliona jedinica za svoju prvu fiskalnu godinu. Štaviše, želi da se uveri da Nintendo Switch 2 dolazi sa solidnom prvom linijom.

Ne tako davno, konzole poput Xbox Series S|X nisu imale mnogo toga da ponude u pogledu ekskluzivnih igara za lansiranje, pa Nintendo nije voljan da napravi istu grešku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top