PC

Procureli novi detalji za Assassin’s Creed Infinity

Već godinama znamo o Ubisoftovim planovima za Assassin’s Creed Infinity. Nova igra trebalo bi da bude centar za buduće kampanje za jednog igrača u univerzumu Assassin’s Creed, čineći sve dostupnim na jednom mestu, sa centrom gde igrači mogu da interaguju. Još uvek nismo videli ništa od ovoga u akciji, ali sada imamo nove detalje o tome kako će tačno sistem centra raditi.

Nakon što su nedavno videli demo snimak, Insider Gaming izveštava da će Infinity centar biti novo područje gde se odvija ‘modern day’ priča franšize, nudeći igračima brz pristup različitim igrama. Ulazak u jednu od kampanja traje samo nekoliko sekundi i igrači će moći da nastave tačno tamo gde su stali, umesto da moraju pojedinačno da pokreću igre. Pretpostavlja se da će to takođe uključivati funkcionalnost cross-save, tako da korisnici mogu lako da prenesu svoj napredak preko konzola i PC-a.

Prirodno, postojaće prodavnica mikrotransakcija, trenutno poznata kao ‘The Exchange’, koja će prodavati kozmetičke predmete u igri za različite kampanje Assassin’s Creed i nove protagoniste. Takođe ćete imati pristup ‘Projects’, koji su u suštini battle passes, koji će omogućiti igračima da zarade kozmetičke nagrade završavanjem izazova.

Trenutno su u toku tri projekta Assassin’s Creed koji će se pridružiti Infinity, uključujući Assassin’s Creed: Red, Hexe i Invictus. Očekuje se da će Assassin’s Creed Red biti prvi od gomile koji će biti objavljen.

Sa Assassin’s Creed Infinity kao centrom, Ubisoft se nada da će dodati novu glavnu kampanju igri svake dve godine, sa manjim ažuriranjima sadržaja koja popunjavaju praznine između, ne previše različito od Ubisoftovih novijih RPG igara Assassin’s Creed, svaka od kojih je imala tonu besplatnih ažuriranja sadržaja, uz plaćene DLC-ove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top