Filmovi-Serije

Da li će Sadie Sink glumiti Aloy u Netflixovoj adaptaciji Horizon: Zero dawn?

horizon:zero dawn sadie sink

Evo svega što do sada znamo o Netflix seriji Horizon 2074, adaptaciji franšize Horizon Zero Dawn od strane Guerilla Games.

Horizon Forbidden West nastavio je priču o Aloy dok je migrirala na zapad da istraži zabrinjavajući problem koji se širio kroz zemlje. Nastavak je predstavio mnogo širi svet, kao i mašine koje ga naseljavaju, i otkrio više o propalom svetu koji igrači imaju zadatak da istraže.

Oba dela franšize prodala su se izuzetno dobro za Sony i reakcije fanova su dovele do toga da Horizon bude jedno od top izdanja PlayStationa u poslednjih nekoliko godina. Sada, baš kao i The Last of Us pre toga, live-action serija Horizon je u razvoju na Netflixu.

TV adaptacija Horizon Zero Dawn odobrena je 26. maja , Sony je potvrdio da se serija razvija na osnovu Horizon. Radni naslov se navodno zove ‘Horizon 2074’, prema Jeffu Grubbu iz Giant Bomba. Detalji su podložni promenama, ali neki veruju da je Grubb možda mislio na ‘Horizon 2064’, što bi bolje odgovaralo dobro dokumentovanoj istoriji događaja predstavljenih u igrama.

Ko će dobiti tu glavnu ulogu i preneti lik Aloy na male ekrane? Postoje razne špekulacije da će to biti glumica Sadie Sink koja je poznata po svojoj ulozi u seriji The Stranger things. Ova vest se proširila nakon sledeće objave na Instagramu:

Za sada, ova informacija nije potvrđena i ne zna se još ko će preuzeti ulogu Aloy, ali ovaj poster definitivno dobro izgleda i Sadie bi se zasigurno odlično snašla u ovoj ulozi. Koga vi zamišljate da glumi Aloy?

Horizon serija će biti deo nedavnih video igara adaptacija, uključujući projekat God of War i The Last of Us. Nedavno je potvrđeno da će serija biti kreirana sa i za Netflix. Trenutno nema datuma izlaska za Horizon 2074, pošto je serija još uvek u ranoj fazi razvoja. Serija je trenutno još uvek u fazi pisanja i velike su šanse da će ona tek za nekoliko godina ugledati svetlost dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top