PC

Steam dostigao novi rekord sa 34 miliona konkurentnih korisnika

steam-2

Tokom poslednjih nekoliko godina, Steam platforma je doživela snažan i konstantan rast, sa uslugom baziranom na PC-u koja dostiže rekordne brojeve igrača koji igraju istovremeno svakih nekoliko meseci. Najnoviji prekretnica za Steam je sada videla da usluga premašuje 34 miliona igrača koji igraju istovremeno prvi put ikada.

U januaru smo izvestili o najnovijem rekordu Steama po pitanju igrača koji igraju istovremeno, sa uslugom koja je uspela da dostigne nove visine sa 33,675,229 online igrača. Za malo manje od dva meseca od tada, Steam je ponovo premašio sebe, videvši preko 34 miliona korisnika (tačnije 34.649.583).

Za dalji kontekst, Steam je prvi put dostigao cifru od 33 miliona još u januaru prošle godine, i dok su brojevi igrača koji igraju istovremeno od tada oscilirali, videli smo značajan i stalni porast ukupnih korisnika – sada kulminirajući sa ovom najnovijom prekretnicom.

Uz novi rekord korisnika, ukupan broj igrača u igri takođe je video značajan porast, dostigavši ukupno 11 miliona igrača (11.146.564) po drugi put u istoriji i postavljajući svoj rekord.

Sa Steam platformom koja je konačno prešla granicu od 34 miliona, biće zanimljivo videti koliko će trebati da dostigne 35 miliona – verovatno neće proći previše vremena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top