Domaća Scena

PLAY! 177 – MART 2024

play-177-cover-1

177. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Prošlog meseca nam je bilo jako teško da odaberemo igru meseca, ali je ovu titulu na kraju uzeo Tekken 8, koji nas je potpuno raspametio. Našim mukama nije došao kraj, pošto nas je i ovom prilikom većina igara zaista oduševila (akcenat na većina).

Prvo smo se vratili u nostalgičnu prošlost sa dva sjajna remastera, za originalnu Tomb Raider trilogiju i Mario vs. Donkey Kong. Nakon kraće sesije lova na duhove u Banishers: Ghosts of New Eden, provozali smo se mističnom šumom Pacifičkog severozapada, očarani prelepim zalaskom sunca koje polako uranja u Tihi okean. Najsvetlija tačka našeg ”putovanja” je ipak bila svemirska ekspedicija u Helldivers 2, gde smo uspešno suzbili invaziju džinovskih buba! Zabava u ovoj igri je zagarantovana, posebno ako igrate sa drugarima!

Bilo je tu i nekoliko ”trulih jabuka”, uključujući Suicide Squad: Kill the Justice League i užasno razočaravajuću Jujutsu Kaisen tabačinu. Tužan dan za sve fanove ovog popularnog animea!

U 177. broju Play! časopisa smo posvetili pažnju i Svetskom Esports Šampionatu koji se ove godine održava u Rijadu. Prijave za nacionalne kvalifikacije su uveliko u toku, tako da bi bila prava šteta da se ne prijavite ako ste vešt esports igrač! Sve informacije možete pronaći u sklopu članka na 10. stranici!

177. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top