PC

Prema glasinama Ghost of Tsushima uskoro dolazi na PC

Otkako je Sony počeo da donosi ekskluzive za PlayStation na PC, mnogi su gledali ka Ghost of Tsushima, remek-delu Sucker Punch iz kasne PS4 ere. Nažalost, prošle su godine bez ikakve zvanične najave. Međutim, to bi se moglo promeniti ove nedelje.

Prema Nicku Bakeru iz XboxEra, koji je u prošlosti izveštavao tačne informacije, Sony konačno planira da najavi Ghost of Tsushima za PC, sa očekivanom najavom ovog meseca, potencijalno danas, 5. marta. Ako je tačno, to bi značilo da ćemo dobiti najavu baš uskoro, pa nećemo morati dugo da čekamo da vidimo da li ova glasina ima ikakvu težinu.

Ovo nije prvi put da smo čuli za Ghost of Tsushima za PC. Ova nova verzija igre se već godinama nagađa, dostigavši vrhunac kada je lansirana nadogradnja igre za PS5 2022. godine.

Nakon završetka rada na Infamous igrama, Sucker Punch je preusmerio svoju pažnju na nešto potpuno drugačije – akcionu igru otvorenog sveta postavljenu u Japanu 1200-ih godina, upravo na početku prve mongolske invazije. Kasnije je izdat ekspanzija za igru, nastavljajući putovanje izvan događaja iz osnovne igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top