PC

Skull & Bones je već na 30% sniženja, samo 2 nedelje nakon izlaska

Skull and Bones je konačno lansiran u februaru nakon turbulentnog razvoja, a Ubisoft se činio prilično zadovoljnim rezultatima.

Hvališući se rekordnim brojkama angažovanja, izdavač je izgleda lansirao vredan AAAA naslov, ali prodavci su već počeli da snižavaju Skull and Bones. Manje od tri pune nedelje nakon lansiranja, igra je već snižena za 30%.

Pre lansiranja, Ubisoft je bio siguran u cenu od 70 dolara, tvrdeći da će ovaj live-service naslov opravdati trošak kao najnovije AAAA izdanje izdavača.

Prema izveštajima, cena igre je već pala na 45 dolara. Pored BestBuy, britanski prodavac Hit je smanjio cenu. Sa nešto manjim popustom, Skull and Bones se prodaje za samo 49,85 funti na veb sajtu.

Nije prošlo mnogo vremena otkako je Suicide Squad: Kill the Justice League prošao kroz slično sniženje cene. Međutim, popust na Skull and Bones je još veći, ističući sudbinu naslova koji možda neće previše dobro performirati na tržištu.

Nakon lansiranja, neki igrači su takođe izrazili interes za povraćaj novca. Vremenom je postalo jasno da cena igre od 70 dolara nije bila najmudrija odluka Ubisofta.

Da je igra lansirana za 40 ili 50 dolara, možda bi pronašla veću publiku.

Za one koji nameravaju da igraju ovu avanturu pirata, Ubisoft i dalje nudi probni period od osam sati. Štaviše, igra je deo pretplatničke usluge izdavača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top