PC

Sledeća Ghost Recon igra će biti FPS inspirisan CoD: Modern Warfare igrama

Ubisoft ima velike planove za budućnost, sa izlaskom igara poput Assassin’s Creed Red. Izdavač takođe radi na još jednom ulasku u serijalu Tom Clancy’s Ghost Recon, sa najskorijom igrom koja je bila isporučena 2019. godine.

Prema izveštaju, sledeći ulazak je u razvoju i odvija se u fiktivnom Naiman ratu. Takođe se čini da crpi inspiraciju iz popularnog Call of Duty Modern Warfare podserijala, developera Infinity War.

Insider Gaming je saznao da će se sledeći naslov u seriji pojaviti između 2025. i 2026. godine. To bi značilo da Ubisoft planira da provede bilo gde od šest do sedam godina na razvoju, čineći ga najambicioznijim novim ulaskom.

Takođe, čini se da se franšiza vraća svojim korenima povratkom na žanr pucačina iz prvog lica. Nedavni naslovi poput Ghost Recon Wildlands su bili pucačine iz trećeg lica, tako da će ovo biti lepa promena tempa za franšizu.

Zanimljivo je da izvor tvrdi da je Call of Duty glavna inspiracija za predstojeće igre. Konkretno, ukazuje na Modern Warfare serijal, nagoveštavajući grub prikaz ratnih priča poput Modern Warfare reboot iz 2019. godine.

Ova inspiracija ne dolazi kao iznenađenje. Call of Duty serijal je masivna, čak i igre sa najlošijim ocenama postavljaju rekorde o kojima većina izdavača može samo da sanja.

Ukupno gledano, korišćenje Modern Warfare kao inspiracije možda neće biti loša ideja za Ubisoft. Izveštaj nagoveštava razne mračne i kontroverzne trenutke u priči, koji će se koristiti za prikazivanje surovih realnosti rata.

Kao i prethodni ulasci, Project Over će se vrteti oko Ghosts i tajnih misija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top