PC

Dragon’s Dogma 2 neće dobiti multiplayer

Capcom će ovog meseca debitovati sa svojom prvom igrom od 70 dolara. U mnogim aspektima, ova igra je slična svom prethodniku, uključujući ukupnu dužinu. Međutim, Capcom je takođe napravio nekoliko promena u formuli.

Uprkos razlikama, obe igre ostaju posvećene iskustvu RPG-a za jednog igrača. Prema Capcomu, nema planova za dodavanje multiplayera igri. Tokom nedavnog intervjua sa Automation Media, producent igre, Yoshiaki Hirabayashi, i direktor, Hideaki Itsuno, razgovarali su o više funkcija igre.

Kada su pitali o potencijalnom dodavanju multiplejera RPG-u, direktor igre je izjavio da Capcom ne razmišlja o dodavanju multiplayer funkcija igri.

Koncept originalne igre bio je da se uključe zabavni elementi igranja dok se uklanjaju sve muke online igara. – Hideaki Itsuno

On je priznao pozitivne strane online igara, ali je Capcom postavio cilj da stvori čisto offline iskustvo sa Dragon’s Dogma 2. Stoga je u ovom slučaju nastavak sličan svom prethodniku. Iako koncept kooperativnog iskustva u masivnom RPG-u otvorenog sveta zvuči privlačno, direktor Hideaki Itsuno namerava da isporuči svoju originalnu viziju bez forsiranja dodatnog multiplayer-a.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top