PC

Helldivers 2 je i posle mesec dana od izlaska najprodavanija igra na Steamu

Helldivers 2 je prvi put postao najprodavanija igra na Steamu pri izdanju u februaru. Od tada, igra se drži ovog mesta, držeći ga daleko od svih ostalih naslova.

Sa priznanjima poput najvećeg PC lansiranja PlayStation produkcije, ovaj kooperativni šuter je prodao preko 3 miliona jedinica. Takođe smo primetili da je i dalje najprodavanija igra na Steamu mesec dana kasnije.

Helldivers 2 je izdat 8. februara, a mesec dana kasnije, još uvek dominira Steam tabelama. Dok se čini da Dragon Dogma 2 ide ka vrhu, nije uspeo da izazove PlayStation franšizu.

Slično tome, popularni naslovi poput Starfield, Forza Horizon 5, i Monster Hunter World su trenutno sniženi na niže cene. Međutim, nijedan od njih do sada nije uspeo da i pod tim uslovima premaši pucačinu Helldivers 2.

Čak je i Valveov Steam Deck ostao iza. Možda najbolji pokazatelj uspeha Helldivers 2 je činjenica da prodaje više od besplatnih igara poput Counter-Strike 2, PUBG, i Apex Legends.

U poređenju sa većinom AAA igara, Helldivers 2 je mnogo jeftiniji. Čini se da ova činjenica pomaže live-service pucačini, sa mnogim fanovima koji čak nadograđuju na skuplje verzije igre kao znakove priznanja za Arrowhead Game Studios.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top