PlayStation 4

System Shock Remake na konzole dolazi sa proširenim završetkom

Nakon dugog razvoja, System Shock Remake, developera Nightdive Studios je konačno izdat na PC-u u maju prošle godine, verno rekreirajući klasični imerzivni sim iz 1994. godine. Nažalost, igračima na konzolama je rečeno da će morati da sačekaju malo duže da bi igrali igru. Konačno, međutim, potvrđen je datum izlaska uz neka iznenađujuća dodatna izdanja.

Najavu su napravili putem saopštenja za štampu, tim u Nightdive Studios je rekao “Nagrađivani System Shock remake, zasnovan na ikoničnoj naučno-fantastičnoj akcionoj igri iz 1994. godine dolazi na konzole 21. maja 2024. godine, sa proširenim završetkom, novom protagonistkinjom hakerkom i još mnogo toga!”

Stižući gotovo tačno godinu dana nakon njegovog izdanja na PC-u, konzolna verzija System Shock Remake obećava “novi prepravljeni završetak koji nadograđuje konačni sukob sa SHODAN-om!” uz opciju da “birate između muškog ili ženskog protagoniste hakera.”

Što se tiče grafike, igra bi trebalo da radi na “do 4K 60FPS vizualima na PlayStation 5 i Xbox Series X”. Nije poznato da li to znači da će biti više performansnih modova, ili ako upotreba “do” više odnosi na dinamičko podešavanje rezolucije. Moraćemo da sačekamo i vidimo, ali se nadamo da je ovo prvo.

U dobrodošlom potezu, System Shock Remake će biti dostupan i digitalno i u disk obliku za one koji preferiraju da poseduju svoje igre fizički. Nažalost – iako ne iznenađujuće – verzije za Xbox One i PS4 će biti samo digitalne.

Iako su igrači na konzolama strpljivo čekali System Shock Remake port, izgleda kao da će čekanje biti više nego vredno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top