Vesti

Bivši vođa razvoja singlplejer kampanja za Battlefield nema ništa pozitivno da izjavi za EA

Pre nekoliko nedelja, ko-kreator Halo serijala, Marcus Lehto, najavio je planove da napusti EA i svoj novoformirani Battlefield studio, Ridgeline Games. Samo dan kasnije, EA je potvrdio da potpuno zatvara studio i prepušta budući razvoj singleplejer odeljka za novi Battlefield Critereonu, zajedno sa drugim studijima. Sada se čini da Lehtov odlazak nije bio tako prijateljski kako se na prvi pogled činilo.

Lehto je bio tih na društvenim mrežama otkako je najavio svoj odlazak iz Ridgeline Games, studija koji je osnovao pod EA pre dve godine, sa planovima da razvije novu Battlefield kampanju za jednog igrača. Umesto da postavi novo rukovodstvo u studiju nakon Lehtovog odlaska, EA je odlučio da zatvori celu operaciju i prebaci razvoj projekata na druge studije.

U novoj poruci objavljenoj na Twitteru nedavno, Lehto navodi da nema “ništa pozitivno da kaže o EA”. Konkretno, on ima problem sa okolnostima oko svog odlaska i sledećim otpuštanjima koja su usledila, ostavljajući njegov bivši tim bez posla.

Još uvek nije jasno šta se tačno dogodilo iza kulisa i Lehto trenutno ne izgleda da otkriva bilo kakve specifične informacije. Međutim, s obzirom da se Ridgeline Games ‘zatvara’, postoji velika šansa da će neko podeliti neke detalje o tome kako je život izgledao u studiju do njegovog naglog zatvaranja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top