PC

Silent Hill 2 Remake bi mogao izaći već krajem maja

Prema veb sajtu meksičkog distributera, Silent Hill 2 Remake bi mogao biti izdat za samo dva meseca. Uzbuđenje je veliko, a prodavac je otkrio da će lansiranje ove horor igre biti 30. maja 2024. godine.

Remake je nedavno ocenjen u Južnoj Koreji, što ukazuje na to da se izlazak približava uprkos negativnim reakcijama na trejler.

Ono što ovaj datum izlaska čini zanimljivijim je činjenica da poznati insajder tvrdi da je razvoj završen. To se takođe poklapa sa ranijim izjavama Bloober Teama, sa developerom koji je igru polirao u januaru.

Stoga, sve je sada u rukama Konamija, dok Bloober Team prelazi na druge projekte. S obzirom da igra možda stiže za samo dva meseca, Konami možda neće imati dovoljno vremena da implementira povratne informacije fanova nakon nedavnog trejlera.

Silent Hill 2 Remake je izgledao iznenađujuće grubo u svom prvom gameplayu, ali Bloober Team je stao iza svog rada, tvrdeći da je Konami loše predstavio igru.

Važno je napomenuti da bi ovaj datum mogao biti privremen. Ranije su se na internetu pojavljivali različiti listinzi za Silent Hill 2 Remake sa različitim datumima, ali nijedan se nije ostvario.

Stoga, preporučujemo čitateljima da novi datum prihvate sa rezervom, čak i ako nedavni dokazi ukazuju na skori izlazak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top