Domaća Scena

Play!Con Spring 2024: Aleksa Jeremić – Legenda o Jaffinom brauniju

playcon-spring-2024-aleksa-jeremić-24-2

Pred nama je prolećni Play!Con, zakazan za 23. mart kao jednodnevni događaj gde nas očekuje niz predavanja i intervjua sa developerima sa domaće scene. Play!Con konferencija će se po prvi put održati uživo u Novom Sadu, i to u sklopu Gaming Week događaja!

Upoznajte našeg četvrtog i poslednjeg gosta za Play!Con Spring 2024, Aleksu Jeremića, producenta iz Shosha Games studija. Aleksa je jedan od onih primeraka dizajnera zvuka koji je silom prilika završio i kao preduzetnik! Zajedno sa svojom ekipom iz Shosha Games-a radi na razvoju više naslova odjednom, te iako mu je alma mater Fakultet dramskih umetnosti, svakodnevni posao od njega očekuje da žonglira više veština odjednom. Svestrana ličnost poput Alekse služi kao primer svima mladima u poslu da je spremnost na promene uvek neophodna, ne samo stvar izbora karijere ili zanata.

Shosha Games je poznat po preslatkim puzzle-platformer igrama u razvoju “Water Me”, a zatim i “Water Me & You”. Nedavno, iznenadili su nas vešću da rade na još jednoj igri koja je pred samo lansiranje – “Legenda o Jafinom brauniju”, na kojoj rade sa jednim od omiljenih brendova konditorskih proizvoda u Srbiji i regionu. Super je prilika da pitamo Aleksu kako su uopšte postigli da rade na dve igre, sa istim timom i ambicijama koje su oduvek imali.

Predavanje sa Aleksom će se održati u subotu, 23. marta u 16:00 časova. Posetite nas na Play!Con štandu u Master hali Novosadskog Sajma! Ulaz je potpuno besplatan za sve!

Ako kojim slučajem niste u mogućnosti da prisustvujete našem malom prolećnom skupu, bez brige – sva predavanja će biti snimljena i objavljena na zvaničnom Play! YouTube kanalu. Za sve vesti o Play!Con Spring 2024 pratite naš sajt i Instagram stranicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top