Vesti

Resident Evil 9 će navodno imati otvoreni svet zahvaljujući osveženom RE endžinu

Franšiza Resident Evil ponovo je došla do svog vrhunca 2017. godine, ne pokazujući znakove zaustavljanja od tada. Najnoviji naslov, Resident Evil 4 Remake, već je prodao preko 7 miliona jedinica za samo godinu dana, osvojivši titulu najbrže prodavane igre ove franšize.

Capcom navodno radi na još jednoj igri za franšizu, Resident Evil 9. Ovaj naslov se razvija već neko vreme i opisuje se kao veoma ambiciozan naslov. Zapravo, mogao bi da serijal usmeri u pravcu otvorenog sveta.

Ova vest dolazi od veoma pouzdanog izvora informacija o horor igrama, Dusk Golem. On navodi da Dragon’s Dogma 2, Resident Evil 9 i Monster Hunter Wilds dele Capcomovu tehnologiju otvorenog sveta.

Prema njegovom novom curenju informacija, izdavač često odobrava nove inicijative u grupama od tri. Dao je primer projekata poput Resident Evil 7, Resident Evil 2 i Devil May Cry 5, koji su takođe odjednom dobili zeleno svetlo.

Elaborirajući o nedavnim projektima, Dusk Golem navodi da će oni zadržati osnovni DNK serijala. Ova izjava verovatno znači da će Resident Evil 9 ili se posvetiti potpuno otvorenom dizajnu sveta ili igranju u polu-otvorenom svetu dok zadržava osnovni identitet.

Svi ciljevi tri projekta bili su da zadrže DNK serijala. Isto će biti tačno za RE9.

-DUSK GOLEM

Za one koji nisu upoznati, Dragon’s Dogma 2 je prva prava igra otvorenog sveta na RE Engine.

U prošlosti, ova tehnologija je hvaljena zbog proizvodnje vizuala i animacija koji predvode klasu bez kompromitovanja performansi. Međutim, prelazak na otvoreni svet nije bio najglađi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top