Vesti

Najavljena 6v6 pucačina Marvel Rivals: Da li je ovo novi Overwatch?

MarvelRivals03262402-fce408669ea64daba72841184a0b3326

Marvel je zvanično predstavio trejler za svoju novu igru u saradnji sa kompanijom NetEase Games – timski 6v6 shooter Marvel Rivals.

Kao što ste verovatno očekivali, zvezde trejlera su superheroji iz Marvel univerzuma, kao što su Spider-Man, Doctor Strange, Iron Man, Hulk, i mnogi drugi. U trejleru se takođe ističu interesantan stripski vizuelni stil, interakcije sa okolinom (skoro svaki objekat u igri možete uništiti) i Team-Up skillovi, pomoću kojih parovi određenih heroja postaju jači (Rocket Raccoon i Groot, na primer).

Igrači su odmah uporedili ovu igru sa originalnim Overwatch-om, koji se takođe igrao u 6v6 formatu. Za sada ne znamo koliko su slične, tako da ćemo morati da sačekamo da Marvel Rivals izađe kako bismo napravili adekvatno poređenje. Ko zna, možda se pokaže kao ozbiljan konkurent OW dvojci!

Iako nam datum izlaska za sada nije poznat, najavljen je zatvoreni alfa test za maj ove godine, za koji se možete prijaviti. Što se drugih tehničkih detalja tiče, znamo da će Marvel Rivals za sada izaći samo za PC i da će biti besplatan. Sa tolikom postavom šarenih likova, očekujte mikrotransakcije u vidu skinova i battle pass pretplata!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top