PC

Kooperativna avantura It Takes Two prodata u preko 16 miliona primeraka

It Takes Two je bio jedan od najvećih iznenađenja 2021. godine. Razvijen od strane Hazelight Studios poznatog po igri A Way Out, naslov je uspeo da osvoji prestižnu nagradu za igru godine tokom 2021. TGA. Od tada, kooperativni naslov je nastavio da nadmašuje sva očekivanja – sada je prodat u preko 16 miliona primeraka.

Najavljujući na Twitteru, Hazelight Studios je proslavio rođendan It Takes Two, rekavši “Danas nije samo treća godišnjica za #ItTakesTwo… Igra je sada prodala preko 16 MILIONA jedinica!!! Neverovatno da je preko 30 miliona fanova sada igralo, mnogo vas volimo.”

Kao što je pomenuto, It Takes Two je isključivo kooperativno iskustvo, i tako 16 miliona kopija se prevodi na preko 30 miliona igrača ukupno – ogroman uspeh za tako relativno mali tim.

Svaka igra Hazelight Studios je bila impresivnija i kreativnija od prethodne. S obzirom na to koliko je uspešan bio It Takes Two, biće zanimljivo videti šta tim planira sledeće.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top