PC

Tekken 8 igrači razjareni nakon što je Bandai Namco uveo Battle Pass u igru

tekken 8

Prateći trend prihvatanja mikrotransakcija od strane igrača, Tekken 8 je najnoviji primer koji pokušava da ostvari profit od kozmetike.

Bandai Namco je sada uveo svoj Battle Pass za Tekken 8. Ako je nedavna kritika za Dragon’s Dogma 2 bila pokazatelj, fanovi nisu ljubazno prihvatili ove nove mikrotransakcije.

Nakon najave, Tekken subreddit je bio ispunjen korisnicima koji kritikuju Bandai Namco zbog ovog dodatka. Mnogi su već bili nezadovoljni nakon dodavanja kozmetičke prodavnice, iako je Bandai Namco brzo branio to.

Ovog puta, međutim, fanovi su još više frustrirani. Ukazuju na činjenicu da je Tekken 8 već bio premium izdanje od 70 dolara. S obzirom da postoje ljudi koji su kupili deluxe izdanje po još višoj ceni, ovo je izvan svakog smisla.

Treba napomenuti da ne morate kupiti Battle Pass. Ipak, opcija poput ove u plaćenoj igri nema mnogo smisla. Čini se da Bandai Namco ide all-in sa mikrotransakcijama, idući korak dalje sa svakim novim ažuriranjem.

Fanovi su takođe izjavili da je Bandai Namco namerno ograničio prilagođavanje u igri. Veruju da je to urađeno u pokušaju da privuku igrače u kozmetičku prodavnicu i Battle Pass.

Tekken Fight Pass će debitovati ove nedelje. Cena i tačne nagrade još nisu otkrivene. Igra takođe dobija svog prvog DLC lika u obliku Eddy Gordoa, koji je bio redovan deo starijih igara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top