Domaća Scena

PLAY! 178 – APRIL 2024

play-178-web-cover-24-1

178. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Imajući u vidu pedigre koji (sa pravom) nosi originalni Final Fantasy VII, hajp oko najnovijeg Rebirth izdanja je bio očekivan. Sa preko 60 sati igre, mi u Play! ekipi smo tek zagrebali sadržaj koji Rebirth nudi, ali već možemo da kažemo da je jedan od naših glavnih kandidata za igru godine. Verujte nam – toliko je dobra. Ali da ne dužimo, bacite oko na našu recenziju!

Na temu reizdanja i rimejkova, vratili smo se u Derceto Manor sa modernom interpretacijom igre koja se smatra za jednog od glavnih pionira survival horror žanra – Alone in the Dark. Horizon Forbidden West Complete Edition nas je takođe oduševio – osim toga što je u startu fenomenalna igra, ovo bi mogao biti jedan od najboljih portova za PC kada su PlayStation naslovi u pitanju.

Ne možemo da ne spomenemo dramu koju je Capcom zakuvao sa Dragon’s Dogma 2, dugoočekivanim nastavkom 12 godina starog naslova koji se danas smatra kultnim klasikom. Uprkos izuzetno ”upitnim” odlukama kompanije, možemo reći da je DD2 definitivno zadržao šarm originala!

Pored sjajnih igara, mart je bio odličan mesec i za domaću game dev scenu. Tokom prvog vikenda proleća održao se Play!Con Spring 2024, po prvi put uživo u Novom Sadu. Razgovarali smo o aktuelnostima gaming scene u Srbiji i projektima naših cenjenih predavača, uključujući Jovana Vesića, Savu Minića, Alekseja Krpana i Aleksu Jeremića. Sva predavanja ćete uskoro imati priliku da pogledate na našem YouTube kanalu. Do tada, uživajte u 178. broju našeg dragog časopisa!

178. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top