PC

Final Fantasy 16 PC verzija skoro završena, dobijamo besplatni demo

Final Fantasy 16 dolazi na PC ove godine. Iako Square Enix još nije dao zvanični datum izlaska, nedavna ažuriranja od strane razvojnog tima su nagovestila da je PC verzija veoma daleko u razvoju. Sada se čini da bi demo mogao biti iza ugla.

Direktor Final Fantasy 16, Naoki Yoshida, rekao je Destructoidu u nedavnom intervjuu da je optimizacija dobro u toku i da tim trenutno utvrđuje minimalne PC zahteve, koji će ciljati na PS5 slično iskustvo. Međutim, zbog toga što PS5 verzija postavlja tako visoku lestvicu, očekuje se da će i PC sistemski zahtevi biti na visokoj strani.

“Želimo da nemamo prekide u igri. Da biste to replicirali na PC-u, trebaće vam prilično high-spec PC. Dakle, trenutno, ono što radimo je da testiramo igru, i našu trenutnu optimizaciju, na mnogo različitih sistema da bismo videli, ponovo, koji će biti ti minimalni specifikacije za igranje igre na način koji je sličan PS5 iskustvu.”

Razvija se demo koji će omogućiti PC igračima da vide kako igra radi na njihovom sistemu pre kupovine pune igre. Tačan datum za ovaj demo još nije objavljen, ali ako sledi sličan vremenski okvir kao i

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top