PC

Xbox osnovao jedinicu za kompatibilnost i očuvanje igara

Izgleda da Xbox ne napušta backward compatibility uskoro. U nedavnoj internoj komunikaciji, predsednica Xbox brenda Sarah Bond je izjavila da je Xbox stvorio tim koji se isključivo fokusira na očuvanje igara i backward compatibility.

Windows Central je prvi izvestio o procureloj internoj komunikaciji koju je šef Xbox-a poslao svim zaposlenima u Microsoftu. U poruci, Sarah Bond je razmišljala o svojih prvih šest meseci kao predsednica Xboxa, tokom kojih je nadgledala razvoj hardvera i softvera. Pohvalila je dostignuća tima i naglasila posvećenost Microsofta stvaranju konzole sledeće generacije koja će doneti najznačajniji tehnički skok u istoriji igara.

Jedno pitanje na umu svih je kako Microsoft planira da postigne takav podvig kada su dobitci u performansama silicijuma postepeno smanjeni. Microsoft će se verovatno teško osloniti na AI da obavi težak posao, koristeći neku vrstu tehnologije generisanja frejmova.

U svojoj izjavi za Xbox osoblje, Sarah Bond je takođe otkrila da je formiran novi tim kako bi se osiguralo da očuvanje igara i backward compatibility ostanu ključni prioriteti u doglednoj budućnosti. Pored toga, Bond je pomenula tekuće napore da se Activision Blizzard naslovi integrišu sa Microsoftovim uslugama i izjavila da je za Diablo IV Xbox sada najbolja platforma nakon izlaska igre na Game Passu krajem marta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top