Filmovi-Serije

Fallout TV serija počinje sa emitovanjem dan ranije nego što je planirano

Predstojeća TV serija Fallout je nedavno dobila mnogo dobrih kritika zahvaljujući ranim preview događajima za fanove. Sada će Amazon seriju objaviti ranije nego što je planirano.

TV serija Fallout je trebalo da se emituje širom sveta na Prime Video 11. aprila. Međutim, Amazon je od tada pomaknuo datum objavljivanja na 10. april, jer uzbuđenje za seriju nastavlja da raste zahvaljujući pozitivnim reakcijama fanova.

Međutim, postoji i negativna strana. S obzirom da će serija sada biti emitovana uživo u 18:00 po pacifičkom vremenu 10. aprila, oni od nas u Evropi će je moći videti samo u ranim jutarnjim satima 11. aprila. Imajući to na umu, ako redovno koristite društvene medije, možda ćete želeti da ih izbegnete ujutru 11. aprila ako se brinete o gledanju spojlera.

Prva epizoda serije je već emitovana na različitim događajima za fanove ove nedelje i dobila je izuzetno pozitivan prijem. Moramo ostati u toku da vidimo da li će ostatak sezone moći da se održi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top