PC

Gearbox Publishing sada postaje Arc Games

Embracer Group je nedavno prodao Gearbox Entertainment, zajedno sa nekoliko drugih studija, kompaniji Take-Two Interactive. Međutim, Embracer je zadržao Gearbox Publishing. Sada je Gearbox Publishing preimenovan u Arc Games.

Gearbox Publishing se tokom godina udružio sa brojnim indie studijima kako bi objavio neke veoma uspešne naslove, poput serijala Risk of Rain, kao i Remnant igre. Sada, kako je potvrdio developer Remnant 2, Gunfire Games, Gearbox Publishing je preimenovan u Arc Games. Izgleda da će izdavač nastaviti da sarađuje sa Gunfire Games na serijalu Remnant.

Pod ovim novim imenom, kompanija će delovati kao izdavač za nekoliko predstojećih igara, uključujući Gigantic: Rampage Edition i Hyper Light Breaker, dugo očekivani nastavak indie dragulja – Hyper Light Drifter.

Arc Games će imati više najava pod svojim novim imenom kao deo Triple I prikaza ove nedelje, novog prikaza posvećenog isticanju predstojećih indie naslova.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top