Gadgets

Netflix nudi igranje određenih igara direktno na TV-u

Poslednjih nekoliko godina, video streaming gigant Netflix pokušava da se probije u svet igara, stekavši određene studije uz potpisivanje mnogih ugovora sa različitim izdavačima. Prethodno dostupne samo putem mobilne verzije Netflix aplikacije, kompanija sada testira mogućnost igranja svojih igara preko pretraživača.

Kako je podelio korisnik ResetEra ‘evilgenius’, Netflix je očigledno počeo da testira mogućnost igranja svojih igara preko web pretraživača – što znači da bi trebalo da možete da pokrenete ove naslove na skoro svim platformama na kojima se nalazi Netflix.

Vredi napomenuti da je trenutno na ovaj način dostupan samo mali izbor igara, a to su:

  • The Almost Gone
  • Infernax
  • Oxenfree
  • Reigns
  • Three Kingdoms
  • Story Warriors
  • Link Twin
  • Mole Gem Mayhem

Ovo predstavlja samo mali uzorak svih Netflix igara, sa streaming gigantom koji trenutno ekskluzivno kroz mobilni uključuje igre poput GTA i Hades. Iako su mnoge od ovih ponuda zasnovane na pretraživaču relativno jednostavne, uključivanje Oxenfree sugeriše da ćemo možda videti veće proširenje usluge Netflix Games tokom vremena.

Od svog nastanka, Netflix Games se znatno poboljšao, dodajući iznenađujuće jak niz naslova. Nadamo se da će puna lista igara na kraju biti dostupna na svim Netflix ekranima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top