PC

Next-gen verzija Fallout 4 izlazi krajem ovog meseca

Bethesda je radila na ažuriranju za sledeću generaciju Fallout 4 na konzolama više od godinu dana. Originalno je trebalo da se pojavi krajem 2023. godine, ali je morao biti odložen za 2024. godinu. Od tada je bilo tiho, ali danas nam je Bethesda konačno dala ažuriranje, sa zakrpom koja će biti puštena kasnije ovog meseca. Današnja najava ne zanima samo igrače na konzolama, jer je na putu i veliko novo ažuriranje za PC verziju.

Zakrpa za sledeću generaciju za Fallout 4 omogućiće igri da bolje iskoristi hardver Xbox Series X/S i PS5. Iako Xbox igrači već mogu da dobiju 60FPS u konzolnoj verziji zahvaljujući Microsoftovoj funkciji FPS Boost, igra je trenutno ograničena na 30FPS na PlayStationu. To će se promeniti sa ovim ažuriranjem. Sada će Fallout 4 raditi na 60FPS nativno (bez FPSBoost) na Xbox Series X/S i takođe će nuditi isti broj frejmova na PS5. Igra će takođe raditi na višoj rezoluciji, a igrači će takođe imati koristi od novog kruga ispravki grešaka.

Nadogradnja za sledeću generaciju za Fallout 4 izlazi 25. aprila.

Bethesda takođe objavljuje besplatno ažuriranje Fallout 4 za PC igrače, uključujući nova ažuriranja i ispravke za kvestove, podršku za ultra-široku rezoluciju i ispravke za Creation Kit za modere. Ključno je da će japanski i kineski igrači konačno moći pouzdano da se prijave na Bethesda.net ponovo, obnavljajući pristup ‘zvanično odobrenim’ modovima.

Govoreći o modovima, Creation Club takođe dobija neke nove besplatne predmete za igrače da preuzmu, uključujući nove setove Power Armour, oružja i čak i Halloween dekoracije.

Fallout 4 takođe ide ka Epic Games Store, i uskoro će biti verifikovan za Steam Deck, tako da će dobro raditi na Valveovom prenosnom gaming sistemu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top