Domaća Scena

Play!Con Spring 2024: Sava Minić – Sve što je svetu potrebno ste vi – snimak predavanja

sava-minić-playcon-spring2024-snimak2

Dobro došli na Play!Con Spring 2024, konferenciju posvećenu domaćoj game dev industriji! Play!Con Spring 2024 se održao uživo u sklopu Gaming Week festivala u Novom Sadu, 23. marta. Sva predavanja sa konferencije su snimljena, tako da narednih dana možete očekivati sve snimke na našem YouTube kanalu!

Naš sledeći gost bio je Sava Minić, game developer iz Nordeus studija. Sava je tokom poslednjih par godina postao poznat kao spiritus movens mladih gejm developera i džemera. Odupreo se statusu kvo i od 2022. godine okuplja stotine ljudi na jednom mestu da zajedno prave igre u vrlo kratkim vremenskim okvirima. Global Game Jam Belgrade obavezna je praksa za sve koji sebe vide u razvoju video igara, kako bi otkrili više o sebi i poslu koji im predstoji u karijeri.

Predavanje sa Savom možete pogledati ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top