Domaća Scena

Upoznajte se sa našim PUBG Mobile reprezentativcima!

Pozdravite momke koji će ove godine po drugi put uzastopno predstavljati Srbiju na Svetskom IESF Šampionatu!

Srpski Savez Elektronskih Sportova i Esportova (SESE) sa ponosom predstavlja PUBG Mobile reprezentaciju Srbije, koju čine Vladimir ”BISKE” Biševac, Aleksandar ”Coa77” Cvijanović, Marko ”MAKŠA999” Makša i Marko Antoni ”Melaz” Melas. Ovi momci će sada braniti boje naše zemlje na regionalnim kvalifikacijama za Svetski Esports Šampionat u Rijadu od 11. do 19. novembra, koji organizuje Međunarodna Esports Federacija (IESF). Najbolje ekipe sa regionalnih kvalifikacija će obezbediti plasman za Svetsko Prvenstvo. Datumi regionalnih kvalifikacija nam još nisu poznati.

U septembru 2023. godine zvanično je zatvoren 15. IeSF šampionat u Rumuniji, koji je okupio preko 100 nacija na najvećem esports takmičenju na svetu. Biške, Coa, Makša i Melaz su tada osvojili 10. mesto sa ukupno 87 poena. Bili smo sedmi po broju osvojenih poena po killovima (71), ali smo zato bili najlošiji po plasmanu (16). Zlatnu medalju je osvojio Kirgistan sa 207 poena, srebrnu Turska sa 173 poena, a bronzanu domaćini, reprezentacija Rumunije sa 154 poena. Sa ovim iskustvom, sigurni smo da će Srbija ove godine ostvariti još bolji rezultat!

Sve aktuelne informacije o IESF šampionatu, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top