PC

World of Warcraft VR je realnost zahvaljujuci moderima

Tokom godina postojalo je mnogo modova koji su omogućavali igranje 3D igara u VR-u. Međutim, malo njih nudi 6 stepeni slobode sa ugrađenim kontrolama pokreta. Razvojni tim iza Flat2VR moda radi na tehnologiji već deceniju i nedavno su izbacili svoj mod za World of Warcraft VR.

Mod je prepun funkcija koje bi trebalo da privuku ljubitelje VR-a, uključujući audio pozicioniranje praćeno pokretom glave i analogni pokret. Nudi jedinstveni pogled na MMORPG žanr, pretvarajući igru u iskustvo nalik na FPS.

Međutim, postoje neka ograničenja kojih treba biti svestan. Mod je kompatibilan samo sa zakrpom 3.3.5a, poslednjim ažuriranjem za Wrath of the Lich King, što ga čini nespojivim sa Classic ili Modern WoW. Uprkos tome, ostaje dobra opcija za one koji traže privatno VR putovanje po Azeroth-u.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top