PC

Osveženi sistemski zahtevi za Star Citizen u susret Alpha fazi

Star Citizen se čudesno kreće ka Alpha fazi, što znači da su ažurirani sistemski zahtevi za PC igru. Sistemski zahtevi igre su se znatno razvili tokom godina, ipak, igra je počela sa razvojem još pre više od decenije. S tim u vidu, očekivali bismo da se zahtevi ponovo promene u budućnosti.

Da bi pokrenuli Star Citizen, vaš PC mora biti sposoban da izvršava AVX instrukcije. Ne možete pokrenuti igru ako vaš CPU ne ispunjava ovaj zahtev. Kao minimum, PC igrači će trebati Intel Core i7 quad-core CPU ili AMD Bulldozer quad-core CPU. Kada je reč o GPU-ima, trebaće vam GPU sa minimumom od 4GB VRAM-a i drajverom koji podržava Vulkan 1.2, poput Nvidia GTX 1060, AMD RX 5700, RX Vega 56, RX 460, ili Intel A380.

Takođe će vam trebati 16GB memorije i preko 100GB SSD skladišta (HDD će takođe raditi, ali sa gubitkom performansi). Igra će raditi samo na Windows 10 ili novijem.

Cloud Imperium predlaže korišćenje Quad/Eight-core Intel Core i7 ili AMD Ryzen 5 procesora uparenog sa 32GB RAM-a za optimalne performanse. Međutim, nisu dali specifične preporuke za GPU-ove, samo navodeći da je potrebna DirectX 12 kompatibilna grafička kartica sa 8GB VRAM-a. Zahtevi za skladištenje su isti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top