PC

Baldur’s Gate 3 dobija nove završetke, jedan će biti inspirisan Berserk mangom

Larian nas je sve impresionirao bogatstvom sadržaja Baldur’s Gate 3 pri lansiranju. Od tada, niz besplatnih ažuriranja je proširio igru još više, dajući igračima mnogo razloga da se stalno vraćaju za novu igru. Sledeći patch za igru se uskoro izbacuje i izgleda da će igrači možda želeti da ponovo pokrenu igru, jer će ažuriranje uključivati nove završetke.

Kao masivna RPG igra, Baldur’s Gate 3 već ima mnogo alternativnih ishoda za zadatke tokom igre, kao i raznovrsan set ‘glavnih završetaka’. U nedavnom ažuriranju developera, Larian otkriva da je smislio još nekoliko ishoda za avanturiste, i izgleda da će ovi novi završeci biti prvenstveno usmereni na one koji su odlučili da idu za zlom igrom.

Patch 7 za Baldur’s Gate 3 će uključivati nove scene završetka, sa posebnom pažnjom posvećenom Dark Urge origin završetku. Ostale klase likova će takođe imati koristi od novih scena, posebno ako ste sledili mračni put i niste previše pomogli svetu. Jedan od završetaka će obradovati fanove mangi, jer izgleda da direktno referencira pomračenje iz Berserka, ključni i ikonični trenutak u veoma omiljenom serijalu. Ovo ne bi bio novi koncept, jer nekoliko drugih značajnih igara takođe referencira Berserk, od Dark Souls do Dragon’s Dogma.

Ovaj novi patch će takođe rešiti neke istaknute greške i uvesti zvanične alate za modove, tako da će to biti značajno ažuriranje koje bi trebalo da pripremi igru da živi nakon što se Larian prebaci na druge projekte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top