PC

Dead Island 2 stigao na Steam sa 50% popusta

Nakon što je provela mnogo godina u razvojnom paklu, Dead Island 2 je konačno izašao prošle godine sa iznenađujuće pozitivnim prijemom. Nažalost, za neke, igra nije bila dostupna na Steamu, već je bila ekskluziva za Epic Games Store na određeno vreme. Nakon najave u februaru, Dead Island 2 je konačno dostupna na Steamu.

Tačno godinu dana od svog prvog izdanja, Dead Island 2 je oslobođen od Epic Games Store na PC-u, i sada se može kupiti preko Steama.

U čast svog lansiranja na Steamu, kao i prve godišnjice igre, Dead Island 2 se trenutno može kupiti za 50% – što znači 30$ za standardno izdanje; 32,49$ za Deluxe izdanje (uključuje nekoliko paketa) i 40 dolara za Gold izdanje; koje dodaje sve DLC-ove objavljene preko Expansion pass-a uz Deluxe izdanje sadržaja.

Nažalost, rani prijem prema lansiranju na Steamu je bio pomešan, sa nekima koji su izrazili svoje frustracije zbog činjenice da Dead Island 2 još uvek zahteva EpicOnline Services da bi funkcionisao – udarac za one koji su čekali godinu dana kako bi izbegli Epicove usluge.

Međutim, ako vam ne smeta neki softver Epic Gamesa u pozadini, sada je odlično vreme da se dokopate ovog iznenađujuće sjajnog nastavka – posebno s obzirom na neverovatno stenovit razvoj igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top