PlayStation 5

Stellar Blade je instant hit – Milion prodatih primeraka za 24 časa

Stellar Blade je dobio sjajan prijem od fanova i publike. Naslov leti sa polica i prodaje se kao alva na digitalnoj prodavnici. Ovaj performans je postavio scenu za 1 milion prodaja u roku od 24 sata.

Shift Up još uvek nije objavio zvaničnu cifru prodaje.

Našu recenziju igre pročitajte na ovom linku

Međutim, Zuby Tech ističe da se Stellar Blade dobro prodaje u više od jedne regije. Prema nalazima korisnika, igra je na vrhu Amazonovih grafikona u regijama poput SAD, UK, Kanade, Nemačke i drugih.

Kada se sve to stavi na jedno mesto, igra je verovatno zabeležila impresivnu prodaju prvog dana. Štaviše, bila je najprodavaniji naslov na digitalnoj PlayStation prodavnici pred lansiranje. Sve ovo zajedno je verovatno proizvelo cifre blizu 1 miliona ili više.

Međutim, određeni korisnici su počeli da vraćaju svoje digitalne kupovine. Peticija je takođe stekla podršku usred kontroverze o potencijalnoj cenzuri za Stellar Blade.

Ako Stellar Blade dostigne 1 milion prodaja za samo jedan dan, očekujemo da će Shift Up uskoro objaviti najavu.

Uz slične naslove kao što je Lies of P, ovo izdanje označava veliki korak napred za korejske developere dok se upuštaju u konzolne igre. Uspeh može čak i podstaći Shift Up da stvori nastavak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top