PC

Manor Lords odmah po izlasku na Steamu ima 89% pozitivnih recenzija

Slavic Magic, novi studio od solo developera, je pionir najambicioznijeg city-builder naslova nekoliko godina, dodajući borbu u realnom vremenu da bi stvari bile još zanimljivije.

Igra je konačno stigla na Steam danas, i hiljade su požurile da podele svoje prve misli nakon vrhunca od preko 150K igrača. Manor Lords je ispunio očekivanja, sa 90% pozitivnih recenzija.

Prema Steamu, recenzije su pretežno pozitivne. U roku od nekoliko sati od njegovog lansiranja, skoro 2,100 korisnika Steama je recenziralo Manor Lords.

Recenzenti opisuju igru kao solidno izdanje za mali studio, a neki su je čak uporedili sa velikim AAA naslovima, nazivajući rad Slavic Magic superiornim. Kao srednjovekovni graditelj gradova, igra je već zadržala igrače zauzete nekoliko sati. I to pozamašan broj igrača jer igra već ima preko 170 hiljada istovremeno aktivnih igrača.

Jedna posebna recenzija nam je zapala za oko. Korisnik Steama Father Foreskin je testirao različite alpha verzije, beležeći ukupno 132.5 sati u Manor Lords. Opisao je projekat kao izdanje jednom u generaciji, hvaleći developera za pažljivo obrađivanje povratnih informacija iz ranijih verzija.

Međutim, još uvek ima prostora za poboljšanje. Neki igrači su smatrali da je kratka na sadržaju, dok su drugi ostali zbunjeni nakon što su se našli bez pravca i zbunjeni u prvih par sati.

Ipak, ove recenzije su retkost, sa 91% trenutnih igrača koji cene rad Slavic Magica. U međuvremenu, kritičari takođe hvale naslov, iako još uvek nisu izdali ocene na platformama poput Metacritica.

Ono što je ovde zanimljivo je da je igra stigla prvog dana na Game Pass. To znači da će 34 miliona pretplatnika moći da probaju Manor Lords na lansiranju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top