PC

Xbox planira da Fallout 5 izađe pre 2030. godine

Fallout je ostavio odličan prvi utisak na milione nakon Amazon TV serije. Ova serija je katapultirala franšizu na nove visine, sa Fallout 4, Fallout 76, i više doživljavajući talase dolaznih igrača.

Međutim, uprkos trenutnom priznanju serije, Bethesda nije u mogućnosti da pruži novi sadržaj za fanove. Studio je previše zauzet sa The Elder Scrolls 6 da bi prioritet bio Fallout 5, ali izgleda da Xbox razmatra alternative kako bi sledeća Fallout igra izašla brže.

Tokom Xbox Two podcasta, istaknuti insajder Jez Corden je izneo zanimljivu tvrdnju.

Izjavio je da Xbox formuliše planove za Fallout 5, i ono što je uzbudljivo je činjenica da Microsoft želi da ga izbaci brže. Prema Jez Cordenu, trenutni plan je da se Fallout 5 objavi pre 2030. godine.

Formulišu planove kako da dobiju sledeći Fallout pre nego kasnije.

-Jez Corden

Tipično, igri je potrebno najmanje četiri godine za razvoj. Ovo se može produžiti na pet do šest godina ako se pojave neočekivana kašnjenja ili prepreke, pa bi Fallout 5 morao da počne sa razvojem sada ako Xbox želi da igra izađe do 2030. godine.

Međutim, Jez Corden kaže da će Fallout 5 biti zasnovan na postojećem Starfield endžinu, pa bi bilo moguće završiti igru do 2030. godine. Takođe je nagovestio da Xbox gleda druge studije za projekat.

Ranije, Bethesda je izjavila da je potrebno vreme da se stvori zanimljiv sadržaj za potpuno novu igru. Pošto je tim već zauzet, ambicije Xboxa bi mogle da dovedu do toga da se okrene studiju poput Obsidian Entertainment.

Ovaj tim je već radio na Fallout New Vegas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top