PC

Hades 2 nadmašio original za manje od 24 sata nakon objavljivanja

Nakon dužeg čekanja nego što se očekivalo, Hades 2 je ove nedelje zvanično objavljen u Steam Early Access. Veliki nastavak Supergiant-a takođe ima vrući početak, privlačeći preko 100.000 igrača na lansiranju.

Supergiant je prvi put objavio Hades 2020. godine, a igra je bila ekskluziva za Epic Games Store tokom prve godine na tržištu. Od tada, igra je došla na Steam, kao i na sve trenutne konzole. Hades je bio ogroman kritički i komercijalni uspeh, ali Hades 2 izgleda da ga nadmašuje u rekordnom roku. Originalna igra dostigla je vrhunac sa malo preko 36.000 istovremenih igrača na Steamu. U međuvremenu, Hades 2, koji je izašao pre samo dva dana, privukao je preko 103.000 istovremenih igrača.

Hades 2 još uvek nije potpuna igra. Naslov bi trebao provesti ostatak godine u ranom pristupu, dobijajući novi sadržaj, ispravke grešaka i ažuriranja balansa usput. Kada igra dostigne verziju 1.0, Supergiant će početi da prenosi igru na konzole poput PlayStation i Xbox. Igra će verovatno biti izdata i za Switch 2, o kojem je Nintendo počeo otvoreno da govori ove nedelje.

Hades 2 je izašao sa izuzetno pozitivnim prijemom na Steamu do sada, na osnovu oko 12.000 korisničkih recenzija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top