PC

Ghost of Tsushima će biti igriv na Steam Decku, ali bez multiplejer komponente

Ghost of Tsushima: Director’s Cut zvanično dolazi na Steam sutra. Ako posedujete Steam Deck prenosni uređaj, zaista ćete moći da igrate Ghost of Tsushima na njemu, međutim, igra nema potpunu Steam Deck verifikaciju, jer multiplejer funkcionalnost neće biti dostupna na sistemu.

Kampanja za jednog igrača Ghost of Tsushima, uključujući osnovnu igru i ekspanziju Iki Island, biće potpuno igriva na Steam Decku. Međutim, određene funkcije neće biti dostupne. To je delom zbog nove implementacije PSN mreže, koja zahteva Windows. Kao rezultat toga, korisnici Steam Decka neće imati pristup PSN overlayu, ili Legends multiplayer modu.

Još uvek ne znamo tačno koliko dobro će Ghost of Tsushima raditi na hardveru Steam Decka, ali prethodne PlayStation PC igre su dobro radile na prenosnom uređaju, sa jednom ili dve izuzetka, glavni je The Last of Us Part 1, koji se muči na mnogim desktop PC-ima.

Pošto multiplayer mod Ghost of Tsushima i PSN overlay funkcije neće raditi preko Proton alata Steam Decka, koji se koristi za pokretanje DirectX igara na Linuxu, igra nema potpunu Valveovu Steam Deck sertifikaciju, ali Sony je potvrdio da je mod za jednog igrača testiran i radi. Ako planirate da igrate igru na Steam Decku, preporučili bismo da počnete sa niskim podešavanjima grafike i onda nastavite odatle.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top