PC

Novi mod pretvara Helldivers 2 u Star Wars: Battlefront

Helldivers 2 već ima određenu količinu Star Wars šmeka ugrađenog u sebe, ali modderi žele da to podignu na novi nivo. Novi mod otkriven ove nedelje ima za cilj da pretvori Helldivers u Star Wars: Battlefront, sa različitim sredstvima zamenjenim novim iz Star Wars univerzuma.

Modder iza projekta, koji se predstavlja kao ToastedShoes, podelio je video snimak gejmpleja ranije ove nedelje, prikazujući mod u akciji. Video ispod prikazuje igrača i njegovu ekipu koji nose oklop klon troopera iz prequel trilogije, boreći se protiv različitih droid neprijatelja. Mod takođe menja brodove igrača u star destroyers da bi povećao Star Wars atmosferu.

Prema ToastedShoes, mod još nije spreman za izdanje, jer još uvek ima neke greške i probleme sa kompatibilnošću sa nekim planetama i nivoima težine. Međutim, rekao je da planira da mod bude dostupan za preuzimanje kada bude završen i stabilan.

Iako mod izgleda zabavno, takođe postavlja neka pravna pitanja. Helldivers 2 nije dizajniran da bude prijateljski nastrojen prema modovima, jer zahteva online konekciju i ima anti-cheat sistem. Instaliranje modova bi potencijalno moglo dovesti do banovanja za igrače. Pored toga, Disney može imati problem sa modom zbog toga što nije licenciran. S obzirom da je Helldivers 2 jedna od najpopularnijih igara 2024. godine, ne bi me iznenadilo da Disney primeti ovaj mod i napravi napore da ga ugasi pre nego što bude objavljen za javnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top