Vesti

Procureli novi detalji o sledećoj Valve igri, navodno će se zvati Deadlock

tinker-dota2-24-1

Zvuči kao bućkuriš svih mogućih žanrova.

Kako saznajemo od insajdera Gabe Follower, novi Valve projekat će se zvati Deadlock. Ranije poznat kao Citadel i Neon Prime, Deadlock će navodno biti hero shooter iz trećeg lica. Igraće se 6v6 na ogromnoj mapi sa četiri lejna, što znači da će sadržati mehanike MOBA igara. Heroji će moći da koriste iteme, magije i tower defence mehanike.

Izgled igre je inspirisan Dotom 2. Takođe se navodi da će imati steampunk estetiku i travel mehanike nalik na Bioshock Infinite. U ranijoj fazi razvoja, Valve je navodno želeo da igra stilski bude bliža sci-fi žanru, konkretno Portalu i Half-Life-u.

”Deadlock je praktično mešavina Dote 2, TFT 2, Overwatcha, Valoranta, Smite-a i Orcs Must Die”.

Ništa od ovoga nije zvanično potvrđeno, tako da bi ove glasine trebalo uzeti sa rezervom. Verujemo da će Valve najaviti Deadlock potpuno iznenadno, kao što je bio slučaj sa Half-Life: Alyx.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top